Yandaş ve İslamcı gazetelerin başını çeken Akit, geçtiğimiz günlerde 2023 Uluslar Ligi kupasını kazanan Filenin Sultanları’nın göz bebeği Ebrar Karakurt’u hedef aldı. “Boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler yani altın madalya.” şeklinde paylaşımda bulunan Ebrar’a “eşcinsel sapkın” diyen gazete müsveddesi, milli sporcumuzu yaptığı paylaşım nedeniyle “sapkın yaşam tarzını dayatmakla” itham etti.

Ebrar Karakurt hakkında başka çirkin haberler de yapmış olan Akit’in Ebrar Karakurt’u milli takımdan attırmak hedefine kilitlenmiş görünüyor. Kendi yaşam tarzıyla örtüşmeyen herkesi hedef gösteren bu paçavra, açıkça herhangi bir tür azınlığı hedef gösterip onların zarar görmesini amaçlıyor. 

Akit gazetesi çalışanlarının, kendi ülkelerinde İslam hukuku olan şeriatın egemen olması ve başka hiçbir yaşam biçimine izin verilmemesi talebinde bulunduktan sonra Batı’daki laik devletlere iltica eden kimselerle aralarında büyük benzerlik olduğuna inanıyoruz. Bu şımarıklıkla Ateizm Derneği olarak amansızca savaşacağımıza söz veriyoruz.

Bitirirken ekliyoruz: Alışın, Buradayız, Gitmiyoruz! LGBTİ+’lar Vardır!

Haberin Kaynağı