Ülkemizde günlerdir, Hiranur Vakfı kurucusu ve tarikat lideri Yusuf Ziya Gümüşel’in, kızı H. K. G.’yi Kadir İstekli ile 6 yaşında evlendirmesi sonucu istismara maruz bırakması konuşuluyor. Henüz bu haberin yankıları devam ederken maalesef başka bir sapıklık haberi de başka bir tarikattan geldi. 

Murat Ağırel’in haberine göre Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, Kadiri tarikatının Nadirî koluna bağlı bir mürit olan Cemalettin Kutlubay, 17 yaşında olan eşinin yeğeninin kalçalarını sıkıp ona saldırıyor. Mağdur kız “Ne yapıyorsun sen, bırak beni!” diye bağırıyor ama adam ellerini çekmiyor. Aile, olayı öğrenmesine rağmen akrabalık bağından dolayı şikayetçi olmuyor.

Cemalettin Kutlubay, 2015 yılı Ekim ayında bu sefer akrabasının 5 yaşındaki kızını kolundan tutarak tuvalete götürüyor. Kıyafetlerini çıkarıp çocuğa cinsel istismarda bulunuyor. Olay artık savcılığa intikal ediyor ve Kasım 2015’te Cemalettin Kutlubay tutuklanıyor, yargılama sonucunda ceza alıyor.

Diğer olay ise oğul Ertuğrul Kutlubay ile ilgili. Ertuğrul Kutlubay, o dönemler ilkokul birinci sınıfta öğrenim gören amcasının kızına tecavüz ediyor. Küçük kız yaşadığı olayı kimseye anlatamıyor. Bir ay sonra ise kuzeninin(Ertuğrul Kutlubay) kendisini diğer kuzeni ile motora bindirip ormanlık alana götürüp tekrar tecavüz ettiğini açıklıyor. Bu iğrençliği gerçekleştiren Ertuğrul Kutlubay yargılanıp hapis cezası alıyor.Karanlık ve vahşetin bu fotoğrafı, laikliği yıkanların marifetidir. Bu tarikatlar, doğrudan doğruya ve bilinçli bir şekilde çocuklara saldırıyorlar. ‘’Altı yaşında çocuk evlenebilir.’’ demenin ifade özgürlüğü sayıldığı bir ülkede, bu yaşananlar ne rastlantıdır bunlar ne de istisna. Bu kara lekeyi aklamaya çalışan bakanlar, 6’lı masa siyasetçileri var ülkede. Olayı bir ‘inanç sorunu’(!) gibi göstermek için canla başla savaşıyorlar. Halbuki olay çağ dışı karanlığın, çocukları yutmaya çalışmasıdır. Karanlıkla savaşılmazsa bir gün koruyacak çocuk da kalmaz! Tüm cemaat ve tarikatlar kapatılmalıdır!