Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı Nurettin Yıldız ve Furkan Vakfı lideri Alparslan Kuytul, kara deliklerden sonra insanların en çok merak ettiği konuya açıklık getirdi: “Baldızla aynı sofraya oturulur mu?”

Tarikatçı Yıldız, bu çok önemli soruya şöyle yanıt verdi: “Bir arada yeme içme, oturma, elle temas etme konuları açısından kardeş muamelesi yapamayız. Saygılı davranır, izzet-i ikramda bulunabiliriz. Amca gibi değildi. Enişte namahremdir.” Aynı soruyu cevaplamak için sosyal medya üzerinden 2017 yılındaki bir konuşmasını paylaşan şeriatçı örgüt lideri Kuytul ise, “enişteyle baldızın bir odada yalnız kalmasının haram” ve “eniştenin baldızıyla evlenmesinin caiz” olduğunu belirtti. Böylece tarihin akışını değiştirecek bir gerçek daha aydınlığa kavuşmuş oldu!

Geçmiş söylemlerinde, yorganın erkeği tahrik edebileceğini ve erkekle kadının asansörde yalnız kalması halinde İslam’a göre “halvet” şartlarının oluşacağını belirten Yıldız, “6 yaşındaki çocuk evlendirilebilir” sözlerini haber yapan soL Gazetesine dava açmış; bu sapıkça düşünceyi “dinî fikirleri açıklama ve yayma” kapsamında gören mahkeme ise soL’a para cezası kesmişti. 

Bu söylemleriyle besbelli bastırılmış cinselliğini dışa vuran Yıldız, geçmişte de şu tavsiyeyi vermişti: “Ateistlerle sakın tartışmaya girmeyin. Bu çok tehlikeli. Onları imana davet edip kurtarmaya çalışmak sizi de düşünmeye sevk edebilir.” Böyle bir çıkarım yapabildiği için kendisini tebrik ediyor ve cinselliğini dinle bastırıp sapkın fikirlere kapılanlara bir tavsiye de biz vermek istiyoruz: Yorganı, asansörü, baldızı, enişteyi, küçük çocukları vb rahat bırakıp ateist düşünceye yönelmeniz, sizin için bir kurtuluş olabilir.