Son dönemde eski Yönetim Kurulu başkanlarımızdan Lakshimi Zehra Pala’nın kişisel sosyal medya hesabı üzerinden derneğimiz hakkında yaptığı birtakım paylaşımlar, ne yazık ki üyelerimizi ve destekçlerimizi bu konuda bilgilendirmemizi zorunlu kıldı. Zehra Pala, bazı sosyal medya hesaplarında halen Ateizm Derneği başkanı olarak görünmesine karşın, 2017 yılında Ateizm Derneği yönetiminden, 2018 yılında da Ateizm Derneği üyeliğinden ayrılmıştır. 2021 yılına girerken, eski dostumuzun yukarıda anılan sosyal medya bilgilerini güncellemesini, bu duyuruyla bir kez daha rica ediyoruz.

2018 yılı basın açıklamamızda da belirttiğimiz gibi, o dönemde derneğin feshedilmesi gündemiyle Dernek Genel Kurulunu toplayan ve çeşitli basın kuruluşlarına derneğin kapanacağı yönünde demeçler veren yöneticilerin görevine ilgili Genel Kurulda son verilmiş; iki farklı yönetim kadrosunun aday olarak yarıştığı seçimde, üyelerimiz tarafından seçilen kurucu kadro (“Artık Yalnız Değiliz” ekibi) göreve getirilmiştir.

2012 yılında Ateistler Meclisi, 2013 yılında Ateist Dergi, 2014 yılında Ateizm Derneği ve Ateistler Derneği gibi kurumlarla başlattığımız ve 2018 yılında Deizm Derneği ile güçlendirdiğimiz hareketimize, 2016 ve 2017 yıllarında Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet eden sayın Lakshimi Zehra Pala’ya, derneğimize sunduğu hizmetlerden ötürü tekrar teşekkür ederiz. Ancak üye ve destekçilerimiz tarafından derneğe bağışlanan demirbaş malzemelerin yeni yönetime devir ve teslimi, ne yazık ki tüm ricalarımıza rağmen yapılmamıştır. Bu konuyla ilgili olarak kendilerine tebliğ edilen ihtarnamelere yanıt vermeyen eski yöneticilerimiz hakkında yasal süreci başlatmak zorunda kaldığımızı üyelerimize, gönüllülerimize ve kamuoyuna duyururuz.