Beklenen gün geldi. Geleneksel hale gelen Ateizm Derneği Piknikleri kaldığı yerden devam ediyor. Hem de bu defa 3 ilde birden İstanbul, Ankara, İzmir eş zamanlı olarak piknik yapıyoruz. 25 Ağustos’da Saat 16:00’da, Ankara için; Çankaya, Seğmenler Parkı, Tüner Büfe arkasında, İzmir için; Alsancak, Atatürk Caddesi No:262 Yunanistan Başkonsolosluğu karşısında, İstanbul için; Caddebostan sahilde, Beyaz Kök’ün önü olarak bilinen alanda dernek flamamızın yanına bekliyoruz.

Şarkı sözü yarışması, Levent Üzümcü gösterisi, ‘Bunlar Ateist!’ TV programı ve diğer projelerimiz: hepsi hakkında detaylı bilgi almak, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak, özgür-düşünceli aydınlık savaşçıları ile keyifli bir piknik yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Çoluğunu, çocuğunu, evcil hayvanını, böreğini, kısırını, çizgili pijamanı, topunu, uçurtmanı kap, gel ve bize katıl.
Artık yalnız değiliz!

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!