Ateistlere sorduk. ‘EĞLENCE Mİ, BİLİM Mİ?’
‘İKİSİ DE’ dediler :)

Tüm Özgür-Düşünceli Türkiye İnançsızları’nın geleneksel YAZ KAMPI tatili bu yıl çok daha zengin bir programa sahip. Klimalı bungalov veya çadır konaklama seçenekleri ile 4 gün, 3 gece sürecek olan ATEİZM DERNEĞİ 2019 YAZ KAMPI yine çeşitli aktiviteler içerecek. Bu güzel etkinliğe biraz bilim, biraz akademi, biraz astronomi, atölyeler ve bir tutam daha eğlence katalım istedik. Bu yaz, kollarını bize açan Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali katılımcıları ile birlikte eğleneceğiz.

Tüm konuklarımız aynı alanda gerçekleşecek olan Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali’nin tüm etkinlik ve atölyelerine ücretsiz katılma hakkına sahiptir.

— Ateizm Derneği 2019 Yaz Kampı aktiviteleri:
Yoga, Bilgi Yarışması, Münazara, Satranç ve Tavla turnuvası, Beer Pong vbg.
— Olimpos Gökyüzü ve Bilim Şenliği etkinlik takvimi:

— Kişi başı:
Çadır 389 TL (kendi çadırınız)
Bungalov 599 TL (3, 4, ve 5er kişilik evler)
Konaklama yarım pansiyondur(kahvaltı ve akşam yemeği).
(Dernek üyelerine %25 indirim)

Rezervasyon için:
-bilet adedi, -isim ve -iletişim bilgilerinizi [email protected] adresine gönderiniz.
Taksit seçeneklerimiz için bizimle iletişime geçiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!