2016 ATEİZM DERNEĞİ YAZ KAMPI!!!

HARİKA BİR KAMPA HAZIR MISIN?

Eski dostlukları pekiştir, yeni dostluklar edin!

2016 ATEİZM YAZ KAMPI

26-28 Ağustos 2016 (2 gece 3 gün)

TÜRKİYE’NİN HERYERİNDEN GELECEK NON-TEİSTLERLE TANIŞMAN İÇİN KENDİNİ RAHATÇA İFADE EDEBİLMEN İÇİN HARİKA BİR FIRSAT!
Geçen seneki kampta kurulan dostluklar halen devam ediyor.
ÖZGÜR DÜŞÜNCELİ YENİ ARKADAŞLAR EDİNMEK İSTER MİSİN?
İŞTE EĞİTİM, AKTİVİTE VE EĞLENCE DOLU BİR YAZ KAMPI!

Büyülü bir atmosferde, uçsuz bucaksız çarşaf gibi bir denizin maviliği ile el değmemiş yeşilin buluştuğu, tarih ile iç içe Olimpos’ta klimalı bungalovlarda, tabulardan sıyrılmış insanlarla birlikte eğlenceli, bol aktiviteli, dolu dolu bir kaçamak sizleri bekliyor.
Etkinliğimiz için 25 Ağustos 2016 gecesi (Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece) 23:00’da yola koyuluyoruz ve Cuma sabahı Olimpos’ta bulunan Kamp alanımıza varıyoruz.
Pazar gecesi 23.00’de ise evinize dönmüş oluyorsunuz.
Kamp süresince dilediğinizce yüzmek, güneşlenmek, dinlenmek mümkün ama Ateizm Yaz Kampı etkinliğimiz sadece bunları içermiyor.
Aynı zamanda her güne özel, farklı etkinliklere katılarak birbirimizle kaynaşıyoruz, yarışıyoruz, tartışıyoruz ve bol bol eğleniyoruz!

Her gün gitarla canlı müzik (bu etkinliğe kendi enstrümanlarınızla da eşlik edebilirsiniz)
Ödüllü satranç ve tavla turnuvası
Ödüllü bilgi yarışması
Ödüllü sürpriz yarışma
Ödüllü oyunlar
Söyleşi
Tartışma
Münazara
İsteyenler Yoga derslerine katılabilirler.
Ayrıca dalında bilgili Sosyolog ve Psikoloğumuz da olacak.
Felsefi söyleşilere hazır olun!
Hukuki sorularınız için de Derneğimizin hukuk danışmanı sorularınızı cevaplayacak.

2 gece 3 gün sürecek bu etkinliğe katılmak için fiyat bilgilerimiz aşağıdadır.
Fiyata yarım pansiyon konaklama (sabah kahvaltısı ve akşam yemeği) dahildir.
-Klimalı bungalovlarda yarım pansiyon konaklama + Yol (İstanbul çıkışlı) 375 TL
Diğer illerdeki katılımcılarımız ulaşımlarını kendileri sağlayacaklardır. (Diğer ilden katılımcılar için 235 TL)
Kampa gelirken mayo, şapka, güneş gözlüğü, güneş yağı, havlu, terlik getirmeyi unutmayın.
ETKİNLİĞİMİZE KATILIM SINIRLI SAYIDA OLDUĞU İÇİN LÜTFEN ERKEN REZERVASYON YAPINIZ. KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA GELECEK OLAN TALEPLERE OLUMLU YANIT VEREMİYORUZ.
ÖDEME ŞEKLİ VE DİĞER KONULARDAKİ TÜM SORULARINIZ İÇİN 0(850)840-2337 gNO’LU TELEFONUMUZDAN DERNEĞİMİZİ ARAYA RAK VEYA [email protected] ADRESİNE YAZARAK BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Ödeme yapa bileceğiniz banka ve hesap numaraları için;

Türkiye İş Bankası Yeldeğirmeni Şubesi
Hesap No : 1061-0516468
IBAN : TR91 0006 4000 0011 0610 5164 68 (Türk Lirası)

Garanti Bankası Rıhtım Kadıköy Şubesi
Hesap No : 443-6297244
IBAN : TR03 0006 2000 4430 0006 2972 44 (Türk Lirası)

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!