ATEİZM FELSEFE OKULUNDA DEV FİNAL !

Sen de bu deneyimin bir parçası ol.
Çünkü bu bir ilk !!!!
Daha önce işlenmemiş bir konu: ”TÜRK VE İSLAM DÜNYASINDA DİNE ELEŞTİREL BAKIŞLAR”.

Birbirinden değerli ve alanında gayet başarılı olan konuşmacılar tarafından Ateizm Derneği Felsefe Okulunda bugüne kadar, önce (1)TEMEL KAVRAMLAR, sonra da (2)HUME, (3)NIETZSCHE, (4)MARX, (5)SARTRE, (6)FREUD, (7)FEUERBACH gibi ünlü düşünürlerin ateizm eksenindeki görüş ve duruşları tek tek masaya yatırıldı.

Peki, ya İslam dünyasından ya da Türk tarihinde, bizim içimizden çıkmış ve inanç/din/tanrı eleştirileri ile ünlenmiş muhalif düşünürler?
Ebu Bekir Zekeriyya el-Razi, İbnü’r-Râvendi, İbn-i Sina, Ömer Hayyam, El-Farabi, İbn-i Haldun, Osmanlı’nın son dönemindeki materyalist düşünürler, Cumhuriyet sonrası dönemden İlhan Arsel ve Turan Dursun gibi değerli isimleri de es geçemezdik.
Ateizm Derneği Felsefe Okulu son oturumu bomba etkisi yaratacak.

Son dersimizin sunumunu yapacak olan hocamız , zaman zaman eleştirel çıkışları ile de bilinen, Ankara Ondokuz Mayıs Üniversitesin’den gelerek konuğumuz olacak ilahiyatçı akademisyen DOÇ. DR. HASAN AYDIN.
Oturumun ilk kısmında Doç. Dr. Hasan Aydın’ın bilgilerinden yararlanıp, oturumun 2. kısmında ise kendisine sorularımızı yönelteceğiz.

ATEİZM DERNEĞİ FELSEFE OKULU BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİN’DE SONA ERİYOR !
Bu büyük finali ve kapanışı kaçırma.
04 Temmuz 2015 Cumartesi günü, saat 14:00-18:00 arası B.Ü. Kuzey Kampüs, NewHall#101’de
Katlım Ücreti: Tam 10TL, Öğrenci 5TL, Üyelere Ücretsiz.

Felsefe Okulumuza ön kayıt için aşağıdaki linkten ilgili formu doldurabilirsiniz. Şayet telefonunuza ”Kontenjan Dolu” mesajı gelmezse kaydınız başarı ile tamamlanmış demektir.
http://www.felsefeokulu2015.com/

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın