Ateizm Derneği Konseri : CHANTAGE & TelePOTik @ BRONX Pİ SAHNE – 26 EYLÜL CUMA

Nisan 2014’te kurulan; ülkemizin ve bulunduğumuz coğrafyanın ilk yasal Ateist oluşumu olan “Ateizm Derneği” yararına düzenlenecek ilk konserin konuk grubu CHANTAGE ve TelePOTik , 26 Eylül Cuma akşamı Istanbul Bronx Pi Sahne’de

Ateizm Derneği Türkiye’de yaşayan inançsız, dinsizlerin ve benzeri düşüncelere sahip olan kişilerin aynı çatı altında toplanarak toplumumuzu bu konularda bilinçlendirmek, dinsiz ve inançsız bireylerin kendi arasında yardımlaşma ve dayanışma sağlamalarını, sosyal alanda örgütlenmelerini ve hukuki dayanışmalarını sağlamak amacıyla hukuki ve sosyal platformda dini baskı ile mücadele etmek için kurulmuştur.

1990 yılında kurulan CHANTAGE ; New Wave, Indie, Punk, Brit Pop, Synth Pop, New Romantics türlerinin en sevilen coverlarından ve kendi bestelerinden oluşan repertuarları ile Türkiye’nin önde gelen canlı müzik mekanlarında ve festivallerinde gerçekleştirdikleri performansların yanı sıra; Kendi bestelerinden oluşan, henüz yayımlanmamış EP’nin Depeche Mode tarafından beğenilmesi ile 2006 Temmuz’da grubun Türkiye konseri öncesinde de sahne almıştır.

TelePOTik, 2008 yılında Ayşe Ertuğrul ve Ozan İnam tarafından İzmir’de kuruldu. 2008 yılından beri Trip-Hop, Electronica ve Psychedelic tarzda coverlarla Türkiye’nin bir çok farklı şehir ve konser salonunda performanslar sergilediler. 2012 yılında ‘NASIL’ isimli bir single yayınladılar. İlk albümlerinin kayıt sürecinde olan TelePOTik 20 Ağustos 2014’te MidtownFest kapsamında PORTISHEAD ile aynı sahneyi paylaştı.

Konserin tüm gelirleri “Ateizm Derneği” yararına kullanılacaktır.

Tarih: 26 Eylül Cuma
Mekan : Bronx Pi Sahne
Adres: İstiklal Caddesi, Terkoz Sokak No: 8/1, Beyoglu

Konser Etkinlik Sayfası:

Konser Programı:
21:30 – Kapı Açılış
22:45 – TelePOTik
00:15 – CHANTAGE

Bilet : 25 TL Biletler, Biletix’ten veya Konser gecesi kapı girişinden temin edilebilir.

Not: +18 Yaş sınırı vardır
info: 05313848080

www.ateizmdernegi.org
www.chantage.info
www.facebook.com/telepotikOfficial
www.facebook.com/bronxpisahne

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın