Ateizm Derneği 3 Yaşında!

Derneğimizi açtığımız ilk günden beri çizgimizi hiç bozmadan, çok çeşitli zorluklara göğüs gererek Türkiye’de yapılamaz deneni yaptık! Yolumuza devam ettik ve sizlerin destekleri ile devam ediyoruz…

Derneğimize başvuran, desteğimize ihtiyacı olan ya da etkinliklerimizde bize katılıp yeni dostlukların oluşmasında, aynı görüşü paylaşan güzel insanları buluşturan bir köprü olduk. Türkiye’de yaşayan Ateist kesimden görüşleri yüzünden toplumdan dışlanan, zarar gören kişilere hukuki destekler sunduk.

Yurtdışında sesimizi daha gür olarak duyurduk. Bizden haberi olmayan uluslararası oluşumlara Türkiye’de yaşayan ateistlerin yaşadıkları sorunları dile getirdik ve çözümlenmesi konusunda adımlar attık.

9 Nisan Pazar günü; saat 16.00’da derneğimizin kuruluşunun 3. yılını sizlerle birlikte kutlamak istiyoruz. Gelin pastamızı birlikte keselim. Bugünümüzde yine birlikte olalım. Kalabalık, güzel ve dostluk kokan bir fotoğraf karesini hep beraber dolduralım.
Artık Yalnız Değiliz!..

Rezervasyon yaptırmak için [email protected] adresine yazabilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!