Elimizde olmayan sebeplerden dolayı etkinliğimiz ileri tarihe alınacaktır. Tarih belirlendikten sonra sizlere bilgi vereceğiz.
Ayrıntılar için, katılımcıların [email protected] adresinden bilgi almaları rica olunur.

”İplikten dokumaya, biçkiden provaya: Moda”

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük moda dehalarından Yıldırım Mayruk’un varisi olan ve kendini bir ‘terzi yamağı’ olarak tanıtan alçak gönüllü ünlü modacı Barbaros Şansal bir Ateizm Derneği üyesi ve gönüllüsü olarak derneğimizin aracılığı ile ”Fashion101 WorkShop” isimli moda atölyesini gerçekleştirecek.
3 saat boyunca moda hakkında bir çok bilgi ve tecrübe edinecek katılımcılar, atölyenin sonunda Barbaros Şansal ile dinlerin moda üzerindeki etkileriyle ilgili bir söyleşi yapacak ve sonunda bu eğitim ile ilgili sertifikalarını edinecekler.

Derneğimizin katkılarıyla gerçekleştirilecek bu etkinliğe sizler de davetlisiniz.

Başvuru: [email protected]

Yer:
Yıldırım Mayruk Moda Laboratuvarı İnönü Cad. No:48/A
Gümüşsuyu – İstanbul

Ücret:
Öğrenci 60 TL, Tam 90 TL
(Ateizm derneği üyelerine %50 indirim)

Not: Katılım ilk 35 kişi ile sınırlıdır. Ön kayıt oluşturanların bilet satış (ödeme) önceliğine göre kayıt yapılacaktır.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!