SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZDEN VE DAVETLİLERİMİZDEN GELEN YOĞUN İSTEK ÜZERİNE “İLK AKŞAM YEMEĞİ” İSİMLİ BALOMUZUN YERİNİ ANADOLU YAKASI’NDAN AVRUPA YAKASI’NA DEĞİŞTİRDİĞİMİZİ BİLDİRMEK İSTERİZ. Bu son dakika değişikliğinden dolayı sizden özür dileriz.

Ortadoğu, Balkanlar ve Tüm Müslüman nüfuslu ülkeler arasındaki dünya tarihinin “İLK” yasal Ateizm Derneği’nin birinci etkinliği olan KURULUŞ BAĞIŞ DAVETİ’mizi duyurmaktan onur duyarız.

KENDİN GİBİ ÖZGÜR DÜŞÜNCELİ & AYDINLANMIŞ BİREYLERLE TANIŞMAK VE SOSYALLEŞMEK İÇİN BU FIRSATI KAÇIRMA !

10 MAYIS 2014 Cumartesi günü saat 20:00’da, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent semti, Gayrettepe mahallesi Hot Plate Restaurant’da yapılacak olan ÜYELİK KABULÜ, ROZET TAKMA TÖRENİ ve TANIŞMA YEMEĞİMİZE davetlisiniz.

Davetiyeler dernek merkezimize gelerek nakit olarak satın alınabilir.

Ordövr tabağı
Salata
Ana yemek (kırmızı/beyaz et)
Tatlı & Meyve
2 kadeh alkollü içki
-Kuruluş konuşması
-Rozet takma töreni
-Dans ve kutlama

Katılım 100 kişi ile sınırlıdır.
Kalan davetiye sayısını çağrı merkezimizden öğrenebilirsiniz.

Davetiye ücretleri önceden alınırsa 90 TL’dır.
Kapıda alınması durumunda 100 TL’dır.
Mesaj ya da telefon ile ön rezervasyon yaptırmayan davetliler etkinliğe katılamayacaklardır.

ATEİZM DERNEĞİ
0 (850) 840 23 37
www.ateizmdernegi.org

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!