Sevgili Ankaralılar; Ateizm Derneği sizinle tanışmak istiyor.

Derneğimizin bütün şehirlerimizde düzenlemeyi amaçladığı ve şimdiye kadar İstanbul, Bursa, İzmir, Antalya, Muğla gibi şehirlerde düzenlediği tanışma toplantılarında bu kez sıra uzun zamandır beklediğimiz ve beklendiğimiz Ankara’da …

Dernek olarak bugüne kadar neler yaptık, neler yapmayı amaçlıyoruz, projelerimiz, AB İnanç Özgürlüğü Raporumuz hakkında merak ettiğiniz her şey, başlatmış olduğumuz hukuki ve yasal süreçler, örgütlenme sürecinde hangi aşamadayız gibi konularda katılımcıları bilgilendireceğiz.

Ayrıca Ankara’daki olası temsilcilik ve ofis açılması girişimiyle ilgili de sizleri tanımak istiyor ve size olan ihtiyacımızı anlatmak, olası desteğinizi bizzat görmek istiyoruz çünkü Ankara’nın önemini iyi biliyoruz.

Bunun yanı sıra sizi de tanımak, eğer varsa görüş, öneri, eleştiri ve şikayetlerinizi de dinlemek istiyoruz.

Artık Yalnız Değiliz!

Not: Ateizm Derneği’nin tüm tanışma toplantılarına katılım ücretsiz olup, bir şey yiyip içmek zorunda olmadığınız gibi, katılımcıların yediklerinden, içtiklerinden kendileri sorumludur.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!