Ateizm Derneği bu kez sizinle tanışırken,
sizi Barbaros Şansal ve İlyas Salman’la da tanıştırıyor..

Bu kez tanışma toplantımız farklı olacak… Daha renkli… Daha eğlenceli…
Sevgili Barbaros Şansal dik duruşu, güler yüzüyle bizlerle! Bakalım dürüstlüğü ve o ‘Sivri diliyle’ hangi sorunlarımızı gündeme getirecek? Biz de merak ediyoruz ve hepinizi bekliyoruz.
——-
Bitmedi!!! Ateizm Derneği ailesi git gide büyüyor!
İlyas Salman da artık bizlerle. Usta oyuncu derneğimizde yer alarak yapacağımız projelerde bizi destekleyeceğini açıkladı. Ayrıca 7 Aralık’ta yapacağımız Ateizm Derneği Tanışma Toplantımıza (ADTT) geleceğini ve bizi şereflendireceğini duyurmaktan onur duyarız. Barbaros Şansal ve İlyas Salman ile bu kez tanışma toplantımız çok daha farklı geçecek..

——
Ayrıca Video çekimi ve fotoğraf çekimlerinin de olacağı bir ADTT gerçekleşecek. Hollanda’dan gelecek ve Belgeselimizi çekecek olan bir televizyon ekibi de toplantımıza katılacak.
Hep birlikte Avrupa’ya sesimizi duyuralım. Katılabilecek herkesi bekliyoruz.
İlgi ve Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Katılım ve Giriş ücretsizdir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!