Bir yandan corona, diğer yandan en az onun kadar tehlikeli olan cehalet virüsünden bahsediyoruz. 

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Milli Gazete yazarlarından İ. Hakkı Akkiraz, koronavirüsten korunmak için kaçınılması gereken “büyük günahları” sıralayarak “faiz, içki, kumar, israf, zina, eşcinsellik ve materyalist eğitim yasaklanmalı, Spor Toto, Milli Piyango idareleri, domuz çiftlikleri kapatılmalı, içki fabrikalarının faaliyetleri durdurulmalıdır” dedi. Akkiraz, geçmişte de “terörü bitirmek için materyalist eğitimi bitirmek gerektiğini” söylemişti.

Utanmadan o şeytani saydıkları “materyalist eğitimin” üreteceği aşı ve tedavilerden medet uman ve bu tarz açıklamalarla Corona virüsünden bir kıyamet senaryosu devşirmeye çalışan yobaz kesim, bu durumu fırsat bilerek insanların dinsel ve cinsel tercihlerine, kişisel zevklerine saldırmaya devam ediyor. Böyle kimseler kendi yaşam tarzlarıyla uyuşmadıkça (ki o da tartışılır) doğal olan her şeyden nefret etmekte, çünkü kitlelerini ancak bu nefretin bayrağı altında toplayabilmektedir.

Ahlaklı olmak için dine muhtaç olan orta çağ zihniyeti, ahlak adına insanların hayatına müdahale etme cüretini göstererek ahlak düşmanlığının ta kendisini yapıyor. Üstelik toplum sağlığını gözeten bilimsel ve gerçekçi önerilerde bulunmak yerine, birlik içinde bu pandemiyle mücadele edilmesi gereken bir dönemde insanların korkularını nefrete dönüştürerek adeta halk sağlığını tehdit ediyor!

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın