Habertürk TV’de corona virüsün ve salgın hastalıkların tartışıldığı bir programa davet edilen din tüccarı, sözde ilahiyatçı A. R. Demircan, koronavirüs salgınının sebebinin “evlilik dışı ilişki ve eşcinsellik” olduğunu iddia etti.

Umreden dönen bazı uyanıklar karantinadan kaçmak için polise direnirken, Demircan gibi din simsarı uyanıklar da halkın teyakkuzda olduğu böylesine sıkıntılı bir dönemde kirli zihniyetlerini toplum sağlığını tehdit eden asılsız açıklamalarla adeta virüs gibi saçmaya; devletler ve modern tıbbın tüm araçları dünyayı saran coronavirüse çare ararken, bu akıl dışı safsataları üretmeye devam ediyor. 

Programın sunucusu, yayın ilkeleriyle bağdaşmayan beyanlarda bulunulmasından ve yayın esnasında buna gereken tepkinin gösterilememesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirtti. Belirtti belirtmesine ama, bu tarz konukların ekranlarda boy gösteriyor olması bile baştan hatalıdır! Böylesi sapkın zihniyetleri bir daha ekranlarda görmemeyi umuyor; halkımızı bir kez daha bilime ve sağduyuya davet ediyor, adeta bir insanlık suçu işleyen bu din tacirlerine kulak asmamalarını öğütlüyoruz.

Kaynak: https://twitter.com/gazeteyolculuk/status/1239625351984287744?s=20

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın