Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

Tanışma Toplantısı Piknikleri

16 Temmuz, 2023 @ 16:00 18:00

Geleneksel hâle getirdiğimiz Ateizm Derneği Piknikleri kaldığı yerden kardeş derneğimiz Deizm Derneği ile birlikte devam ediyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya olmak üzere dört ilimizde eş zamanlı piknik yapıyoruz. Yurtdışında yaşayan ve diğer illerde bulunan destekçilerimiz üzülmesin. Sizlerle de aynı gün eşzamanlı olarak sanal bir Tanışma Toplantısı gerçekleştiriyoruz.

16 Temmuz 2023 Pazar günü saat 17.00’de

Ankara için, Seğmenler Parkı,Artıbir büfe önü
İzmir için, Paraşüt kulesi, Kültür Park, Alsancak
İstanbul için, Maçka Parkı, Havuz başı
Antalya’da ise Konyaaltı Beach Park’ta Northmen Bistro’nun ön tarafındaki çimlerde, dernek flamamızın yanına bekliyoruz.

Derneğimiz hakkında detaylı bilgi almak, yeni dostluk ve arkadaşlıklar kurmak, özgür düşünceli aydınlık savaşçıları ile keyifli bir piknik yapmak isteyen herkesi bekliyoruz. Çoluk çocuğunu, evcil hayvanını, böreğini, kısırını, topunu, uçurtmanı kap gel ve bize katıl.

Artık yalnız değiliz.