Yükleniyor Etkinlikler

Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı ve Piknik

17 Haziran, 2022 @ 18:00 19:30

Tanışma Toplantısı Piknikleri

Beklenen gün geldi! Geleneksel hâle getirdiğimiz Ateizm Derneği Piknikleri kaldığı yerden devam ediyor. Hem de bu defa, kardeş derneğimiz Deizm Derneği ile birlikte… İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya olmak üzere dört ilimizde eş zamanlı piknik yapıyoruz. 10 Temmuz 2022 saat 18.00’de Ankara için Çankaya-Seğmenler Parkı, Tüner Büfe arkası; İzmir için Alsancak-Kültür Park’ta Paraşüt Kulesi’nin önü; İstanbul için Caddebostan sahilde Beyaz Köşk’ün önü olarak bilinen alandayız. Antalya’da ise Konyaaltı Beach Park’ta Northmen Bistro’nun ön tarafındaki çimlerde, dernek flamamızın yanına bekliyoruz.

Derneğimiz hakkında detaylı bilgi almak, yeni dostluk ve arkadaşlıklar kurmak, özgür düşünceli aydınlık savaşçıları ile keyifli bir piknik yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Çoluk çocuğunu, evcil hayvanını, böreğini, kısırını, çizgili pijamanı, topunu, uçurtmanı kapıp gel ve bize katıl.

Artık yalnız değiliz!