Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı ve Piknik

15 Ağustos, 2021 @ 16:00 18:00

Beklenen gün geldi. Geleneksel hale gelen Ateizm Derneği Piknikleri kaldığı yerden devam ediyor. Hem de bu defa 4 ilde birden İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya eş zamanlı olarak piknik yapıyoruz. 15 Ağustos‘ta Saat 16:00’da, Ankara için; Çankaya, Seğmenler Parkı, Tüner Büfe arkasında, İzmir için; Alsancak, Atatürk Caddesi No:262 Yunanistan Başkonsolosluğu karşısında, İstanbul için; Caddebostan sahilde, Beyaz Köşk’ün önü olarak bilinen alanda. Antalya için; Konyaaltı Beach Park’ta Northmen Bistro’nun ön tarafındaki çimlerde dernek flamamızın yanına bekliyoruz.

Derneğimiz hakkında detaylı bilgi almak, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak, özgür-düşünceli aydınlık savaşçıları ile keyifli bir piknik yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Çoluğunu, çocuğunu, evcil hayvanını, böreğini, kısırını, çizgili pijamanı, topunu, uçurtmanı kap, gel ve bize katıl.
Artık yalnız değiliz!

Ateizm Derneği