Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

ATEİZM DERNEĞİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE KAHVALTI

22 Ekim, 2023 @ 11:00 13:00

Geleneksel hâle getirdiğimiz Ateizm Derneği Tanışma Toplantıları kaldığı yerden kardeş derneğimiz Deizm Derneği ile birlikte devam ediyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya olmak üzere dört ilimizde eş zamanlı doğa yürüyüşü yapıyoruz. Yurtdışında yaşayan ve diğer illerde bulunan destekçilerimiz üzülmesin. Sizlerle de aynı gün eşzamanlı olarak sanal bir Tanışma Toplantısı gerçekleştiriyoruz.

22 Ekim 2023 Pazar günü saat 11.00’de

Online toplantı

Ankara için,
Eymir Gölü TRT arkası giriş kapısı,

İzmir için,
Beşyol Köyü, Sabuncubeli Geçidi,

İstanbul için,
Belgrad Ormanı, Kurt Kemeri giriş kapısı,

Antalya’da ise Gökdere Sarı Su arıtma önüne dernek flamamızın yanına bekliyoruz.

Derneğimiz hakkında detaylı bilgi almak, yeni dostluk ve arkadaşlıklar kurmak, özgür düşünceli aydınlık savaşçıları ile keyifli bir yürüyüş yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Çoluk çocuğunu, evcil hayvanını, böreğini, kısırını, topunu, uçurtmanı kap gel ve bize katıl.

Artık yalnız değiliz.