Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

Ateizm Derneği 8. Yıl Dönümü Yemeği

17 Nisan, 2022 @ 18:00 23:00

Bilimin ışığında yeni yaşımızı kutlarken gelin, muhabbet dağlarında fedai olalım.
ATEİZM DERNEĞİ 8. YIL DÖNÜMÜ YEMEĞİ

Aydınlanma Savaşçılarına Özel “Artsın Eksilmesin, Taşsın Dökülmesin” Yıl dönümü Mönüsü: Beyaz peynir + 5 adet serpme meze + Ara Sıcak + ortaya istavrit + salata + Tatlı + 35cl Rakı

Prof. Dr. Ergi Deniz Özsoy, Prof. Dr. Örsan Öymen ve Orhan Aydın’ın katılacağı yıl dönümü yemeğine katılım için ön rezervasyon gerekmektedir.

Yıl dönümü yemeği bilet bağışı fiyatları: (kişi başı) Üye ve Gönüllü* 300₺ Üye Olmayan 400₺ Kapıda Bilet 500₺ *İndirimli tarife yalnızca Ateizm Derneği ve Deizm Derneği üye/gönüllüleri için geçerlidir.

17 Nisan 2022 Pazar 18:00 – 23:00 @Yeşilköy, Bakırköy/İstanbul Rezervasyon ve adres bilgileri için bağış dekontu ve iletişim bilgilerinizi [email protected] adresine iletmeniz yeterlidir.