Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

ATEİZM DERNEĞİ 2023 YAZ KAMPI

1 Eylül, 2023 @ 08:00 3 Eylül, 2023 @ 17:00

Geri sayım başladı! Heyecanla beklenen Ateizm Derneği 2023 Yaz Kampı etkinliği için sayılı günler kaldı.

Türkiye’nin her yerinden gelecek inançsızlarla tanışman için harika bir fırsat. Özgür düşünceli yeni arkadaşlar edinmek ister misin?

İşte aktivite ve eğlence dolu bir yaz kampı. 1-3 Eylül arası Çanakkale Ezine’de muhteşem doğası, denizi, sakin ve huzurlu bir tatil vaat eden özel kamp alanlarından birinde, bungalovlu (yataklı, sabah, öğle, akşam yemekleri dahill değil rakı dahil) eğlenceli, bol aktiviteli dolu dolu bir tatil sizleri bekliyor.

Kamp süresince dilediğinizce yüzmek, güneşlenmek, dinlenmek mümkün. 2 gece 3 gün sürecek bu etkinliğe katılmak için önemli bilgiler aşağıdadır.

Kişi başı Ateizm Derneği ve Deizm Derneği üyelerine 2500₺ bağış karşılığı
Üye olmayanlara 3000₺ bağış karşılığı
Fiyata konaklama dahil, ulaşım hariçtir.
Kontenjan 30 kişiyle sınırlıdır.
Kredi kartı ile ödeme yapmak için BURAYA tıklayanız.
Diğer Ödeme seçenekleri için BURAYA tıklayınız.

Rezervasyon ve adres bilgisi için,
[email protected] adresine dekont, isim, soyisim ve telefon yazmanız yeterlidir.