Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

ATEİZM DERNEĞİ 2022 TARİH OKULU 4. Ders Erdoğan Aydın ”Teokrasiler Niçin Demokrasi ve Bilim Üretemedi? ”

6 Nisan, 2022 @ 21:00 22:00

Uzaktan erişim yoluyla evlerinizden katılabileceğiniz ATEİZM DERNEĞİ 2022 TARİH OKULU, 16 Mart 2022 Çarşamba günü sınıflarını açıyor.

Dördüncü ders 06.04.2022 Çarşamba saat 21:00’de Erdoğan Aydın ile “Teokrasiler Niçin Demokrasi ve Bilim Üretemedi?”

ÖNEMLİ NOT :

ZOOM üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz bu dev etkinliğin her bir dersine katılım (sınıflar) 100 kişiyle sınırlıdır.
Her bir ders için buraya tıklayarak ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
Toplam 8 oturum ve 8 dersten oluşan bu okuldan mezun olmak ve katılımınızı ateistlere yakışır bir sertifikayla ölümsüzleştirmek için en az 7 dersi tamamlamanız gerekmektedir.
Tarih ve saatlerde, değerli konuklarımızın talepleri doğrultusunda değişiklik yapılabilir.