Proje Koordinatörü Aranıyor!

Ateizm Derneği toplumuzdaki inançsızların temel insan haklarını korumak ve dinin toplumsal bir baskı aracı olarak kullanılmasına karşı mücadele etmek için 2014 yılında kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Müslüman nüfuslu ülkeler arasında ilk ve tek resmi olarak tanınmış ateist kurumdur. Derneğimiz tüm inançsızlık çeşitlerinden bireylerin buluştuğu bir çatı örgüttür.

Ulusal ve uluslararası ölçekli projeler geliştirip hazırlamak üzere derneğimiz bünyesinde çalışacak bir Proje Koordinatörü aranmaktadır. Hedef projeler özel kuruluşların hibe ve fonları için olabileceği gibi BM ve AB projeleri ağırlıklıdır.

Bu pozisyonun sabit bir aylık maaşı yoktur. Üretilen ve kabul edilen projenin brüt butçesi uzerinden pay verilecektir.

Proje koordinatörü için görev tanımları:

1. Proje geliştirilmesi ve planlaması
2. Proje ekibinin ve hizmet sağlayıcılarının koordinasyonunun sağlanması
3. Çalışmaların koordinasyonu, uygulanması ve çözüm ortaklarıyla iletişimin sürdürülmesi
4. Eğitim programları ve iletişim kampanyalarının organizasyonu, raporlanması ve değerlendirilmesi
5. İlgili kamu ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerin kurulması ve devamlılığının sağlanması
6. Proje raporlarının donör kurallarına uygun olarak hazırlanması ve bütçe takibi

Aranan Nitelikler:

• Tercihen üniversite mezunu
• İleri düzeyde İngilizce bilen
• Proje üretimi ve yönetimi konusunda deneyimli (AB proje uygulamaları konusunda deneyim tercih sebebidir)
• Uluslararası kuruluşlarla çalışma deneyimi olan
• İnsan hakları ve hak temelli sivil toplum çalışmaları konusunda deneyimli,
• Savunuculuk ve ağ oluşturma konusunda deneyimli
• İletişim ve insan ilişkileri güçlü, ekip çalışması becerileri yüksek
• Microsoft Office uygulamaları, online iletişim araçları, sosyal medya gibi temel bilişim konularına hakim

Başvuru: İngilizce Özgeçmiş ve niyet mektubunuzu [email protected] adresine iletebilirsiniz.