“Dünya 15 yaşından küçüklere din dersi vermeyecek kadar dürüst olursa, belki o zaman ona umut besleyebiliriz.” ~Arthur Schopenhauer

Ateistler Kendine Müdür Arıyor!

25 Kasım 2018

Ateistler Kendine Müdür Arıyor!

Kurulduğumuz günden beri "Sizin derneğin bile bir başkanı varsa koca kainatın nasıl olmasın?" diye soranlara karşı artık biz de şu yeryüzünde bir sorumlumuz olsun istedik.

Peki nasıl birini arıyoruz?

- Evvela Lisans/Yüksek Lisans seviyesinde eğitime ve ileri seviyede İngilizce'ye sahip olmalı.

- Ateistlerle iyi geçinen biri olmalı,

- Olmadık sorulara bile cevap verebilecek kadar sabırlı ve ateizm hakkında bilgili olmalı,

- (1)Örgütçülük, (2)İletişim ve (3)Yöneticilik konularında deneyimli olmalı,

- (4)Etkinlik düzenleyecek ve yönetecek organizasyonel, sosyal kabiliyet ve tecrübeye sahip olmalı,

- (5)İlgili komisyonlara gerekli gönüllüleri arayıp, bulup yönlendirmeli,

- (6)Araştırma yapmayı sevmeli. Resmi ve diğer yazışmaları yapabilmeli,

- (7)Sosyal-Medya konusunda temel bilgisi olmalı. Facebook'tan kalp atsın, Twitter'dan 'derneğin önündeki fışkiye kırıldı' yazsın. Gerekirse caps yapsın, resimleri şenlendirsin.

- (8)Temel PhotoShop bilgisine sahip olmalı, Word ve Excel'de gerekli düzenlemeleri yapabilmeli. Günlük ve haftalık raporlar sunabilmeli.

- (9)Mümkünse dernek ofisimizin bulunduğu Kadıköy'e yakın olsun. Evcil hayvanını getirmek isterse alsın gelsin.

- Cezai ehliyete sahip olması ötesinde cinsiyetiyle, yaşıyla, şekliyle bir derdimiz yok. Aklı selim olsun, insan olsun, iyi olsun yeter.
- Çalışma saatleri hafta içi 5 gün 10:00-19:00 arasıdır. Etkinlik dolayısıyla mesai gerektiren haftasonları olabilir.

BAŞVURULARINIZI

CV/özgeçmiş
ve neden bizimle çalışmak istediğinizi anlatan bir niyet mektubuyla birlikte
28 ARALIK 2018 tarihine kadar