“Gökyüzünde bir efendimiz bulunduğu müddetçe, yeryüzünde kölelikten kurtulamayız.” ~Mihail Bakunin

Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı Piknik (10.07.2016)

10 Temmuz 2016

Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı Piknik (10.07.2016)

Her ayın 1. Pazarı düzenli olarak yapmış olduğumuz Ateizm Derneği Tanışma Toplantılarımız (ADTT), yaz sezonu boyunca piknik formatında gerçekleşecektir.

Temmuz ayı için planlanan piknik formatındaki Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı resmi tatil nedeni ile 10 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Sezonun ikinci pikniği için, 10 Temmuz Pazar günü Caddebostan Beyaz Köşk önünde toplanıyoruz...

Toplantılarımız, derneğimizi tanıtma amaçlıdır. Fikirleriniz ve önerileriniz bizler için değerli...
Birlikte daha güçlü olduğumuzu unutma!
Toplantılarımız ücretsizdir.
Kekinizi, böreğinizi, kısırınızı, çocuklarınızı, gitarınızı, topunuzu alıp gelin.

ATEİZM DERNEĞİ HAKKINDA

Türkiye ve Orta Doğu'nun ilk yasal Ateizm Derneği olan derneğimiz 16 Nisan 2014 tarihinde kurulmuştur. Derneğimiz European Union, Atheist Alliance International, Secular Policy Institute, Center For Inquiry, IBKA, End Blassphemy Laws gibi bir çok uluslararası kurum ve kuruluş tarafından tanınmış ve akredite edilmiştir.
Genel olarak agnostik, ignostik, panteist, apatheist, deist, pastafaryan, ateist şeklinde hiç bir ayrım yapmadan tüm dinsiz ve inançsızları, yani tüm Non-Teistleri şemsiyesi altında toplamayı amaçlayan bir örgüttür. Derneğimizin adının Ateizm Derneği olması ne yazık ki ateizm ve ateist kelimelerinin toplumumuzda hala birer küfür ve hakaret olarak kullanılmasına verilen bir tepkidir.
Ateizm Derneği din ile savaşmaz, dini baskı ile savaşmaktadır. Bu ilkeyi benimseyen herkes bizim potansiyel kitlemizdir.
Ateizm Derneği hiç bir siyasi parti propagandasına izin vermeyen ''apolitik'' bir kuruluştur.