“Günümüzde, dünyadaki temel sorun, aptalların kendilerinden son derece emin, akıllıların ise devamlı şüphe içinde olmalarıdır.” ~Bertrand Russell

EnglishTürkçe

Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı Piknik (04.09.2016)

04 Eylül 2016

Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı Piknik (04.09.2016)
Her ayın ilk Pazar günü düzenli olarak yapmış olduğumuz Ateizm Derneği Tanışma Toplantılarımız (ADTT), yaz sezonu boyunca piknik formatında gerçekleşecektir.

4 Eylül Pazar günü Caddebostan Beyaz Köşk önünde toplanıyoruz...

Toplantılarımız, derneğimizi tanıtma amaçlıdır. Fikirleriniz ve önerileriniz bizler için değerli...
Birlikte daha güçlü olduğumuzu unutma!
Toplantılarımız ücretsizdir.
Kekinizi, böreğinizi, kısırınızı, çocuklarınızı, gitarınızı, topunuzu alıp gelin.

Ateizm Derneği Hakkında
Türkiye ve Orta Doğu'nun ilk yasal Ateizm Derneği olan derneğimiz 16 Nisan 2014 tarihinde kurulmuştur. Derneğimiz European Union, Atheist Alliance International, Secular Policy Institute, Center For Inquiry, IBKA, End Blassphemy Laws gibi bir çok uluslararası kurum ve kuruluş tarafından tanınmış ve akredite edilmiştir.
Genel olarak agnostik, ignostik, panteist, apatheist, deist, pastafaryan, ateist şeklinde hiç bir ayrım yapmadan tüm dinsiz ve inançsızları, yani tüm Non-Teistleri şemsiyesi altında toplamayı amaçlayan bir örgüttür. Derneğimizin adının Ateizm Derneği olması ne yazık ki ateizm ve ateist kelimelerinin toplumumuzda hala birer küfür ve hakaret olarak kullanılmasına verilen bir tepkidir.
Ateizm Derneği din ile savaşmaz, dini baskı ile savaşmaktadır. Bu ilkeyi benimseyen herkes bizim potansiyel kitlemizdir.
Ateizm Derneği hiç bir siyasi parti propagandasına izin vermeyen ''apolitik'' bir kuruluştur.
/home/ateizmdernegiorg/public_html/sistem/ana/