En son Etkinlikler

ATEİZM DERNEĞİ 2024 ŞUBAT TANIŞMA TOPLANTISI

Beklenen gün geldi çattı. Şubat 2024 Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı 18 Şubat 16.00’da gerçekleşecek. Gelin tanışalım, dertleşelim, hep birlikte özgürce fikir paylaşımı yapalım. Derneğin gündeminde, yarınında neler var konuşalım. Toplantımıza herkes davetli olup yediğiniz/içtiğiniz kadar ücret size aittir. “Ben de buradayım” diyen herkesi bekliyoruz! Adres: Osmanağa mah. Osmancık sok. No:12, Kadıköy/İstanbul📍Woodstock KadıköyOnline Etkinlik için tıklayınız.

Ateizm Derneği Tanışma Toplantısı

14 Ocak 2024 Pazar 16:00'da Ateizm Derneği Tanışma Toplantısında buluşuyoruz! Zoom uygulaması üzerinden yaptığımız toplantılar aracılığıyla sizlerle ekranlardan da olsa yüz yüze tanışmak, derneğimizle ilgili sorularınızı yanıtlamak ve önerilerinizi dinlemek istiyoruz. Gelin tanışalım, dertleşelim, hep birlikte özgürce fikir paylaşımı yapalım. Derneğin gündeminde yakın gelecekte neler var, konuşalım. Toplantımıza herkes davetli olup katılım ücretsizdir. "Ben de […]

Tanışma Toplantısı Kahvaltısı

Geleneksel hâle getirdiğimiz Ateizm Derneği Piknikleri kaldığı yerden devam ediyor.  İstanbul (Belgrad Ormanları) Ankara (Kızılcahamam) Antalya (Gökdere Sarısu) İzmir (Çiçekli Köyü) Derneğimiz hakkında detaylı bilgi almak, yeni dostluk ve arkadaşlıklar kurmak, özgür düşünceli aydınlık savaşçıları ile keyifli bir piknik yapmak isteyen herkesi bekliyoruz. Artık yalnız değiliz!